Në tren

Publikuar më 19/05/2014

Një grua po qante me dënesë. Një pasagjer i afrohet dhe e pyet me mirësjellje:

– Ç’keni kështu zonjë?

– Burri im zbriti në stacionin e mëpërparshëm për të blerë gazeten dhe humbi trenin…

– Mos u mërzisni kaq shumë, zonjë. Ju mund të lexoni këtë revistë!

– Me të vërtetë? Uh faleminderit- tha gruaja duke fshirë lotët.

Të ngjashme

Ska komente

Komento