Në tren

Publikuar më 26/06/2014

Përballë një burri në tren, ishin tri vajza të reja. Nga fjalët, dukeshin që sapo kishin marrë diplomat.
– Për çfarë keni mbaruar? – pyet njërën nga ato.
– Për anglisht.
– Po ju? – i thotë tjetrës.
– Juridikun.
– E ti tjetra?
– Kam mbaruar mjekësinë, – sqaroi ajo. Dhe pastaj iu drejtua burrit:
– Po ju çfarë keni mbaruar?
– Unë kam mbaruar me të tana! — ia ktheu burri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento