Në stacion

Publikuar më 15/03/2015

Burri e pret gruan në stacion që kthehet në shtëpi. Ajo zbret nga autobusi, ai vetëm e përshëndet nga larg dhe fillon të ecë.
– Çfarë është kjo sjellje? Shiko ai burri si e përqafon gruan e tij! – ankohet gruaja.
– E vërtetë, por gruaja e tij është duke shkuar, prandaj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento