Në qebaptore

Publikuar më 20/01/2017

Shkon njani në qebaptore dhe po i thotë shitësit:

– A ka mndësi një gjysmë buke dhe një qebap ?

– Duke e shiquar shitësi me ironi po ia jep një gjysmë buke dhe qebapin që e kishte kërkuar, dhe i thotë:

– Ruaju se po të mundon mishi!!!

– Pas nja 15 minutave kthehet ky prapë dhe i thotë shitësit:

– A ka mundësi edhe një gjysmë buke që te ha krejt qebapin?!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento