Në orën e biologjisë

Publikuar më 21/10/2015

Në orën e biologjisë profesori po i shpjegonte studentëve se sp*rma përmban glukozë, dmth sheqer:
-Profesor!, i thotë një studente, -Si ka mundësi që spe*ma ka sheqer dhe nuk ndihet fare.
Dhe profesori i përgjigjet:
-Shiko vajzë e mbarë, receptorët e shijimit ndodhen në majë të gjuhës dhe jo në fund të grykës!

Të ngjashme

Ska komente

Komento