Në maje të pemës

Publikuar më 25/02/2016

Nje i semur me te meta mendore kishte hip ne maje te pemes se spitalit…E shikon mjeku i thot zbrit qe aty por e kot nk zbret…shkon mer nje sharre mjeku dhe i thot – Zbrit se do e pres pemen ndryshe!..e kote perseri nk zbret…shkon mjeku mer nje motorrsek dhe i thot -Zbrit se do ta pres tn !..por i semuri mendor perseri nk zbret. Aty kalon nje tjeter budalla e sheh kete lart ne peme dhe nxjer nga xhepi nje brisk rroje dhe i thot -Zbrit se do ta pres pemen ndryshe..! I semuri qe ishte lart ne peme zbret direkt. Mjeku i habitur i thot – Si ka mundsi un te thash do ta pres me sharre,me motorrsek dhe su trembe,tn u trembe nga nje brisk rroje? I semuri qe zbriti nga pema i thot…Epo budallai e pret me te vertet….

Të ngjashme

Ska komente

Komento