Në kafene

Publikuar më 19/06/2014

Sa kushton një kafe? — pyet klieti. Pesëdhjetë lekë të reja. Po sheqeri. Është pa lek. Më sillni një kafe dhe dy kile sheqer!

Të ngjashme

Ska komente

Komento