Ne Fast Food

Publikuar më 24/07/2017

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe.
Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim.
Shoku:He mo Mret!
Përsoni që po fliste:Ku je re?
Shoku:Po ha Sufllaqe!?Hamburger se Sufllaqe po ha i shoku im…

Të ngjashme

Ska komente

Komento