Në fakultet të mjekësie

Publikuar më 26/11/2015

Në një fakultet mjekësie profesori pyet studentët:
-Cili është ai organ i trupit të njëriut që rritet 8 herë nga përmasa fillestare?
E gjithë klasa në qetësi, përveç një studenteje që ngriti dorën dhe me një zë të dobët tha:
-Penisi…profesor!
-Jo, bija ime…është bebja e syrit, por gjithësesi përgëzoje të dashurin tënd nga ana ime!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento