Ne fabriken e veres

Publikuar më 06/05/2015

Ne nje fabrike te veres nje puntor vdes.Dhe menagjeri i kompanise kerkon nje puntor tjeter.Aty vjen nje njeri duke kerkuar pune.
Menagjeri iu thot punetoreve te ia japin nje gote vere.Ata ia japin dhe ai thote se eshte vere 30 vjeqare.-E sakte-thone ata.
Ia japin nje gote tjeter dhe ai thote se eshte vere 25 vjeqare.Punetoret-E sakte.
Pastaj menagjeri i thot sekretares se tij dhe ajo shkon dhe i jep nje gote urine.
Ai-urine bjondeje 24 vjeqare,shtatzene ndoshta 3 muaj,dhe tani me jepni punen ose do tua tregoj te gjitheve emrin e babait te femijes.
Menagjeri-e fitove punen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento