Në dhomën e gjumit

Publikuar më 07/06/2012

Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar. Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë. Gishtat e tij fillojnë nga qafa, gjoksi, duke shkuar poshtë… ndërsa gruaja eksitohet. Në një moment, burri ndalet dhe fillon të shikojë televizorin.
– I dashur, ishte shumë bukur. Pse u ndale?
– E gjeta dirigjuesin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento