Ne banjo

Publikuar më 18/04/2013

Nje burre ne banjo, ishte ber kaps dhe po u shterngonte aq shum sa nuk po i dilte. Kalon gruaja aty pran dhe fik driten pa dashje, por ajo e kupton se brenda ishte burr dhe e pyet:
Gruaja: burr brenda je? Burri : po, a ti e fike driten ? Gruaja : po. Pse? Burri : po fol o dreq se kujtova se me plasen sytë.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply love 21/04/2013 at 9:31 am

    hahhhahhahahhaa

  • Komento