Ndryshimi

Publikuar më 22/07/2014

– Ç’ndryshim ka në mes gjarpërit dhe peliçes?
– Gjarpëri është një kafshë që e ndërron lëkurën, kurse pëliçja është një lëkurë që ndërron kafshën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento