Ndeshja e futbollit

Publikuar më 20/01/2017

Organizohej ndeshja e futbollit në mes të Kosovës dhe Argjentinës.
Trajneri i thotë Hasës.
-Hasë pasi që ti je më i miri ruaje Batistutën.
Korneri i parë për Argjentinën ,Hasa e ruan Batistutën,Hysa jep autogol.
Kur përsëri akordohet korner Hysa përsëri jep autogol,kur pastaj i thotë trajneri:
Hasë,Hasë nuk ki nevojë ta ruash Batistutën,ruaje Hysën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento