Nastradini puth vajzen e mbretit

Publikuar më 23/10/2009

Ishte njëher Nastradini dhe kalaoi përpara pallatit të Mbretit
Aty te ballkoni pa vajzen e mbretit dhe e puthi nga larg me dorë.
Vajza u inatos dhe shkoi të i jati dhe i tha se çfarë kishte ndodhur.
Mbreti thërret ushtrinë dhe ndjek Nastradinin nga mbrapa.
Nastradini e kuptoi dhe shkon shpejt ne pyll.
Ndes një zjarr dhe hypen lartë ne pemë.
Vjen mbreti dhe e pyet “çbën atje lartë o Nastradin”?
“Ja ziej fasule i tha”, “po zihen aq lart fasulet”.
“Po dhe unë  a  ta Putha vajzan aq larg”?
Mbreti ngeli pa fjalë dhe iku

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply Deonisa Mehmeti 10/12/2010 at 1:36 pm

    Na ishte nje her nje vajz e cila quhet Anela ajo donte tu bente mbreteresh. Babai i vajzes Anela donta ta kishte nje vetur ma kali. Babai i vajzes mblodh dis miq te ve dhe tha vajza ime Anela don te behe mbreteresh babai th duhe t ja plecoj deshiro a po ajo miqet i than po plecoja deshiren vajzes tend. Anela u be mbreteresh e mukur.

  • Reply linda qelaj 02/02/2012 at 10:31 pm

    ka qen njeher nje plak ne prag te vdekjes ajo i tha nipit po ta le pasurin amanet po ta le traktorin kamionion token edhe 300.000 eurooo ai i tha ku i ke ato para ajo i than ne famville

  • Komento