Nastradini në parajsë

Publikuar më 23/10/2009

Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa ore e pyeti engjellin-pse jane këto orë në parajsë?-më to masim korrupsionin nëpër botë.Shikon Nastradini orën e Italis levizte pak,shikonte orën e Amerikes akoma më shume,i pa të gjitha orët me rradhe por ate të Shqiperisë nuk e gjeti,pyeti engjellin-ku ndodhët ora e Shqiperise?
Dhe engjulli ja kthen
E ka marrë zoti për ventilator”.

Të ngjashme

5 Komentet

 • Reply genta 30/01/2012 at 6:29 pm

  shumm e mir a nastrin hogja asht shum i mirrrr…. *** bravooo

 • Reply genta 30/01/2012 at 6:31 pm

  yesss yesss it’s a beatiful. nowww …….***

 • Reply genta 30/01/2012 at 6:31 pm

  shum mir it’s beatiful..

 • Reply dafinna 21/03/2012 at 8:13 pm

  shume te bukura keto anekdota

 • Reply Florin lushi 25/02/2013 at 11:56 pm

  E pa pare

 • Komento