Nastradini dhe Devja

Publikuar më 19/07/2011

Nje njeri pyeti Nastradinin: “A fluturon devja?” Nastradini ja kthen “Po vetem se duhet me gjet ni budalla qe e beson”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento