Narkomani

Publikuar më 20/10/2013

Nje djal takon shokun e vet narkoman dhe e pyet shka ka te reja.
Narkomani: kom nje lajm te mire dhe nje te keq
Shoku:tregoma te miren
Narkomani:e lash drogen
Shoku:e cila eshte e keqja
Narkomani:kisha harru se e kom lon drogen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento