Narkomanët

Publikuar më 12/03/2015

Takohen dy narkomanë dhe njëri po i thotë tjetrit:
-“ Kam një lajm të mirë dhe një të keq!”
– Më thuaj!- i thotë tjetri.
“Lajmi i mirë është se e kam lënë drogën, ndërsa i keqi është se nuk e di ku e kam harruar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento