Na ishin nje here 41 gomar

Publikuar më 16/05/2012

Profesori hyri ne klase.. ..
hapi ditarin dhe pa 40 emra nxenesish.
I merzitur ju drejtua klases
na ishin nje here 40 gomer.
nga klasa u degjua nje ze. 41 profesor.. ..
Kush foli pyeti profesori?
Une tha Beni ….
Dil jasht tha profesori.
Duke dale Beni tha…
bere si bere 40 gomer i le o profesor

Të ngjashme

Ska komente

Komento