Mushkajat

Publikuar më 08/06/2015

Ishin Muja e Hasa në një hotel dhe natën i pickonin mushkajat. Ankohen ata në recepcion, e recepsionisti i pyet a e kanë lënë dritën ndezur.
– Po, e kemi lënë, – përgjigjen Muja e Hasa.
– Epo duhet ta fikni, drita i tërheq, – thote recepsionisti.
Dhe kështu ata natën e dytë i fikin dritat, kur ua mësyjnë xixillonjat.
Po bërtet Muja:
– Ikim Hasë, po vijnë me bateria!

Të ngjashme

Ska komente

Komento