Muri dhe koka

Publikuar më 03/09/2014

Një burrë përditë kur dilte nga shtëpia, shikonte tek shtëpia përballë një burrë tjetër që lante me ujë të freskët murin. Një ditë i tha se përse e lante atë mur. Ai u përgjigj:- Nuk po e laj, por po e freskoj, sepse më ka thënë doktori i vëndin ku e kam vrarë kokën, ta freskoj mëngjes për mëngjes.

Të ngjashme

Ska komente

Komento