Murgeshat

Publikuar më 22/01/2010

Shkojne 2 murgesha tek nje dyqan me ble 2 banane.
Shitesja i thot se i kan ngel dhe 3 dhe u thot qe ti merrinin te treja.
Mir thot kjo murgesha kete te treten ta marim per ta henger.

Të ngjashme

Ska komente

Komento