Murgesha

Publikuar më 08/11/2011

Nje murgesh po shkonte per ne manastir, ne shoqerin e nje prifti, rruges per ne manastir bente shum vap nxehet murgesha dhe fillon te ngrej fustanin pak per tu freskuar e shikon prifti dhe fillon ti fusi duart na shalet, pater thot murgesha mos haro paragrafin 14!

Shikon i habitur prifti dhe e heq doren, duke vazhduar rruge murgesha nxehet akoma me shum dhe fillon ta ngrej fustanin akoma me shum e shikon prifti dhe fillon prap ti fusi duart na shalet, perseri murgesha pater thot mos harro paragrfin 14.

E heq doren prap prifti dhe terbuar shkon ne biblotek dhe lexon pargrafi 14… kerko me lart se do gjesh parajsen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento