Mos u ngutni

Publikuar më 29/03/2015

Beni ishte me problematiku i klases se vet.

Para nje inspektimi, mesuesja i porosit vajzat qe nese Beni thote ndonje nga te tijat te largoheshin menjehere nga klasa.

Vijne inspektoret, dhe mesuesja pyet nxenesit:

 

– Mund te na thoni se cfare ka ndodhur se fundmi ne qytetin tone?

Tina:

– Tek ne se fundmi eshte hapur nje biblioteke ku shkoj cdo mbasdite.

Lina:

– Tek ne se fundmi eshte hapur nje palester ku une shkoj dy here ne jave

Beni:

– Tek ne se fundmi eshte hapur nje shtepi publike, ku… Pa mbaruar Beni, vajzat ngrihen te dalin nga klasa.

Beni:

– Ejjj, po prisni se nuk ka filluar ende nga puna.

Të ngjashme

Ska komente

Komento