Mos ke dert…

Publikuar më 26/03/2016

– Hiq mos ke dert – i thotë gruaja burrit, i cili aspo është kthyer nga udhëtimi zyrtar – askush nuk është lënduar.
Vetëm një idiot fluturoi mbi haubën time dhe e ka shndërruar në harmonikë!
– E me çfarë shpejtësie po vozitte?
– S’vozitte fare, kreteni, rrinte në vend!

Të ngjashme

Ska komente

Komento