Mjeku

Publikuar më 11/07/2011

Takohen dy shokë dhe njëri e pyet tjetrin: “kam dëgjuar që ke pas probleme me zemër. A ke qenë te mjeku?”
“Po kam qenë”
“E çfarë të tha?”
“Duhet ta heqë skarën dhe ushqimin e yndyrshëm nga menyja. Duhet ta lë duhanin, birrat, rakinë dhe duhet të pi vetëm ujë. Pastaj më tha se duhet të mos shikojë më futboll dhe nuk guxoj t’i ndjekë më gratë e hallkut. Me fjalë tjera, duhet ta ndryshojë jetën time krejtësisht”
“E çfarë ke vendosur të bësh?
“Do ta ndryshojë mjekun”

Të ngjashme

Ska komente

Komento