Mjeku dhe një pacient

Publikuar më 31/08/2015

Kishte qenë një mjek dhe një pacient, që të dytë të dehur.

Posa hyn pacienti, mjeku i thotë: Hyni nga një e jo tre. Pacienti: unë s’jam kah vij tek ti, por te ky tjetri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento