Miu

Publikuar më 01/06/2014

Shkojnë dy shqipëtarë në Angli zënë një dhomë në hotel dhe teksa hapen dollapin për të futur rrobat panë një mi i thote njëri tjetrit:
– Ore ti shok e di si i thuhet miut ne anglisht të marr recepsionin në telefon e të vijnë ta nxjerrin?
– Jo nuk e di!
– As un se di po më lër se do e marr unë në telefon t’ia shpjegoj situatën.
– Yes, Reception?
– Yes, how can I help you?
– Do you know Tom and Jerry?
– Yes, of course
– Jerry is here!

Të ngjashme

Ska komente

Komento