Mirënjohja e djalit..

Publikuar më 21/07/2014

Ndërkohë dy burra te tjerë qe po kalonin andej, e shohin atë tek po hiqte keq duke e shtyre atë karroce, dhe i japin një dore deri sa arriti ne maje te se përpjetës.
Kur arrijnë ne maje, njeri prej atyre qe e ndihmuan i thotë:
– Thuaj babait te mos ta ngarkoje kaq shume karrocën
– Unë gjithmonë e i them, i përgjigjet djali, por ai përsëri e ngarkon atë, duke me thënë, “shko shko, se me siguri do te dale ndonjë trap që të të ndihmojë…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento