Milioneri

Publikuar më 28/07/2014

– Nuk po arrij të kuptoj gjë fare. Këtej thoni se jeni pa punë, pastaj thoni që jeni milioner!?

– Fare e thjeshtë: jam pa punë dhe kam miliona shokë nëpër botë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento