Meterologet

Publikuar më 14/04/2010

Na ishte njëherë një studente për metereologji. Kur bashkë me një shokun e vet po shihte nivelin e shiut që kishte rënë atë ditë,por kesaj vajzes i shpetoi nje pordhë. U shtrëngua e u shtrëngua dhe e bëri pa zë, por… era e tradhtoi.
Për të humbur gjurmët e pyeti shokun:
– Si thua, si do të jetë koha nesër?
Shoku i vet, pasi nuhati njëherë majtas djathtas, tha:
-Nga era, duket se nesër do te bjerë mut !

Të ngjashme

Ska komente

Komento