Mesuesja po flen

Publikuar më 18/05/2015

Mesuesen e zuri gjumi ne klase dhe beni e pyeti:
Po fle?
Mesuesja: Jo
Beni: E cfare po ben Mesuesja: po flas me zotin
(Diten tjeter mesuesja gjen benin duke fjetur)
Mesuesja: po fle
Beni: Jo
Mesuesja: E cfare po ben
Beni: po flas me zotin
Mesuesja: E cfare te tha !!!
Beni: Me tha se dje nuk ka folur fare me ty.

Të ngjashme

Ska komente

Komento