Mësuesja hot dhe nxënësi me emrin Beni

Publikuar më 11/10/2013

–    Mësuesja: Pse qesh
–     Nxënësi : Pash një rrip te sytjenave te tua
–    Mësuesja: Dil përjashta një muaj pezullim
Qesh nxënësi i dytë
–    Mësuesja: Po ti pse qesh?
–    Nxënësi : Pashe te dy rripat e sytjenave te tua
–    Mësuesja : Ti dil përjashta dhe dy muaj pezullim
Mësuesja ulet për te marre shkumësin dhe Beni merr rrugën për dale nga klasa
–    Mësuesja: Avash avash Beni, ku shkon?
–    Beni: Me atë qe pash unë kur ti u ule për te marr shkumësin, për mua u mbyll shkolla.

Të ngjashme

Ska komente

Komento