Mësuesja e shëndoshë dhe nxënësit e “padjallëzuar”

Publikuar më 27/01/2015

Mësuesja e një klase kish qëlluar pak me e shëndoshë se norma. Gjate zhvillimit te orës se mësimit, jo pyet nxënësit:

– “Nxënës, çfarë na jep pula ne jetën e përditshme? ”

– “Veze! “, pergjigjen nxenesit

– “Shumë mirë! Tani, çfarë na jep derri ne jetën e përditshme? ”

– “Sallam! ”

– “Shume mire! Dhe çfarë na jep lopa e shëndoshë ne jetën e përditshme? ”

– “Detyrat e shtëpisë!! “, pergjigjen pa hezitim femijet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento