Mësuesja e historisë dhe nxënësi “hakmarrës”

Publikuar më 02/10/2013

Beni: Nuk e di.
Mësuesja : Beni duhet te kujdesesh me shumë për mësimet!
Beni: Mësuese a e di kush është Maria?
Mësuesja: Nuk e di.
Beni: Mësuese duhet te kujdesesh me shumë për burrin tuaj…!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento