Mësuesja e egër dhe nxënësi i sinqertë

Publikuar më 27/10/2013

-Pse qan? – e pyet mamaja e tij.
-Me qëlloi mësuesja.
-Dhe pse te qëlloi?
-Sepse ju përgjigja nje pyetje, qe asnjë nxënës tjetër nuk ju përgjigj.
-Dhe çfarë pyetje ishte ajo?
“Kush theu xhamin e shkollës”….

Të ngjashme

Ska komente

Komento