Mësuesja dhe Goni i sinqertë

Publikuar më 21/01/2015
Mësuesja: Pse qesh?
Nxënësi: Pash një rrip te reçipetave te tua.
Mësuesja: Dil përjashta dhe do pezullohesh për një muaj.
Ndërkohë nxënësi i dyte fillon te qetshe.
Mësuesja: Po ti pse qesh?
Nxënësi: Pash te dy rripat e reçipetave te tua.
Mësuesja: Dil përjashta dhe ti do pezullohesh për dy muaj.
Mësuesja ulet për te marre shkumësin dhe Goni u çua dhe po dilte nga klasa….
Mësuesja: Prit prit Goni, nuk ka mbaruar mësimi, ku shkon?
Goni: Me atë qe pash unë kur ti u ule për te marr shkumësin, u mbyll shkolla për mua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento