Mesime te vlefshme

Publikuar më 23/12/2013

E sheh nje plake dhe i thote:

– Te keqe nena nuk duhet te hash kaq shume bonbone, pasi do semuresh!
– Neno, e di ti sa ka jetuar gjyshi im? Plot 105 vjet!
– Dhe ai hante keshtu bonbone si ty?
– Jo, por shikonte punen e tij!

Të ngjashme

Ska komente

Komento