Mendim specialisti

Publikuar më 23/05/2014

Kohët e fundit po arrijmë rezultate më të larta në sport. Mcndoni se kanë ndikuar lekët në këtë drejtim?

– Po, por them se më shumë kanë ndikuar trotuaret dhe trugët, që kanë shtuar stërvitjen e kalimtarëve sportistë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento