Mendim kopraci

Publikuar më 15/07/2014

Tek po rrëzohej një aeroplan, pas një difekti të rëndë, një koprac mendon:
“…Jam i qetë! Po udhëtoja me një biletë falas. Kostumi dhe palltoja ime janë të vjetra.
Nuk kam marrë asnjë send me vlerë me vete. Valixhen e kam marrë hua, ndërkohë që avjoni nuk është imi Ç’problem është që po arrijmë tokën me këtë shpejtësi!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento