Menaxhimi i zemërimit

Publikuar më 04/05/2013

Pyet burri gruan:
– Si arrin ti të përmbahesh kur unë zbraz të gjithë mllefin mbi ty?
– Po, thjesht, shkoj e pastroj banjën dhe më kalon nervoza.
– E si të ndihmon kjo?
– Për pastrim e shfrytëzoj brushën tënde të dhëmbëve…

Të ngjashme

Ska komente

Komento