Me i shkurte…

Publikuar më 28/05/2016

Djali dhe vajza te shtrire ne shtrat po bisedonin.
– Po nisja de ma se jeta eshte shume e shkurte se qe ti mendon i thote vajza.
– Po afrohu moj pak se edhe ky eshte me i shkurter se qe ti mendon ja kthen djali.

Të ngjashme

Ska komente

Komento