Martesat e se ardhmes

Publikuar më 14/01/2016

Së shpejti martesat do të duken kështu:
Ofiqari:
– A pranoni që të ndryshoni statusin tuaj në Facebook nga Single në Married.
Nusja:
– Po!
Ofiqari:
– I lus kumbarët të afrohen dhe të klikojnë LIKE!

Të ngjashme

Ska komente

Komento