Marki dhe Zefi

Publikuar më 01/06/2016

Ndërkohë në Laç takohen dy çuna:
– Si e ke emrin?
– Mark, po ti?
– Unë e kam Zef!
– Ça do bëjmë tani, do më grabisësh ti mua apo të të grabis unë…?

Të ngjashme

Ska komente

Komento