Malazezi dhe gruja

Publikuar më 18/06/2014

Malazezi i shtrirë në shtrat i drejtohet gruas:
– Oj grua, më vjen keq kur shoh se si po heq keq me punë, të lutëm mbylle derën e kuzhinës.

Të ngjashme

Ska komente

Komento