Majmuni

Publikuar më 30/07/2009

Dy vajza po laheshin në dush dhe njëra prej tyre thotë:
-Majmunit tim të vogël kanë filluar ti dalin qimet.
Ndërsa tjetër ia kthen:
-Kurse majmuni im ka filluar të hajë edhe banane

Të ngjashme

Ska komente

Komento