Madhesia

Publikuar më 13/02/2017

Nje sipermarres varrimi punoi deri vone naten. Ai e pergaditi trupin e zoteri Schwartz per djegje por gjate punes u habit kur ia pa “senin” e madh.
“Me vjen keq zoteri Schwartz por nuk mund te lejoj qe edhe ky “sen” te digjet. Duhet te ruhet per brezat e ardhshem”. Keshtu qe ia preu dhe e futi ne qante dhe e mori ne shtepi.
“Eja te shohen diqka” i tha gruas se tij duke e hapur qanten.
“O zot” bertiti gruaja “paska vdek zoteri Schwartzi”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento