Macja e gjakovarit

Publikuar më 07/07/2015

Ishte një turne shpejtësie dhe force për mace. Pasi përfundon turneu, fiton macja e një gjakovari.

Të gjithë të habitur shkojnë dhe e pyesin macen:

Me çfarë të ushqen gjakovari që je mace kaq e fortë?

– Mace???!!! Unë jam tiger, po ka 3 muaj që nuk ha.

Të ngjashme

Ska komente

Komento