Lutja

Publikuar më 17/08/2012

Para se të bie në gjumë, djali fillon lutjen:
– Zoti im, të lutem që Berlini të jetë kryeqytet i Finlandës!
E dëgjon nëna dhe i thotë:
– Djali im, çfarë është ajo lutje ashtu?
– Sot kemi pasur test në gjeografi…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply almira 28/08/2012 at 2:23 pm

    shum Te Mira Me Te Vertet Po Ka Edhe Ma Te Mira

  • Komento